blog

blog

June 22, 2011

cerita pasal mengurut


kalau nak cerita tentang mengurut badan ni kan..elly sebenarnya daripada zaman bujang lagi mmg suka p mengurut.. kat rumah kampung johor nun mmg ada sorang bidan ni nama dia mak wok..mmg regular customer la elly n mak ni..hihi

asal balik kampung je mesti p urut kat situ..tp kalau kt kampung kita yang kene p rumah dia..sampai la elly bersalin pun panggil mak wok tu..dia urut sedap cuma bila dah makin berumur ni dia cam ada sikit mengantuk la..hihi kena rajin ajak borak...

bila dah kawen..ni lagi la sangat2 memerlukan tukang urut nie..ye la..badan dah penat menguruskan rumah tangga kan..asal balik kg je mesti cari masa nak mengurut...

tapi tak selalu balik kampung..so nak tak nak mmg kene cari tukang urut kat area sini... elly dah ada jumpa 2 orang tukang urut dah.. yang pertama ni kak azah..no hp dia..017-3251553 elly jumpa no dia kat internet.main google je tukang urut sekitar putrajaya atau sri kembangan... hihihi... sangat puas hati ye..n yg lagi mudah dia datang rumah..harga pun ok..rm 50 skali urut..dah 3 kali dah elly urut ngan dia...

pastu last week aritu..elly mmg sangat2 rasa tak sedap badan..so try call kak azah..tp dia dah full sbb kalau nak urut weekend mmg kene booking awal..hihi pastu elly try tanye dia..ada tak no contact kawan2 urut yg dia kenal..kebetulan ada sorang tu dekat ngan dia..kak linda nama dia..no fon 016-2891913... dia free nak urut hari sabtu..n bleh datang rumah cuma dia charge transport sbb rumah dia kat cheras nun...

n sabtu malam aritu dia datang sbb siang elly bz.. malam aritu akak lin tu dtg..hihi tu yg segan sbb rumah elly bersepah masa dia datang..malunye..hihihi tau tak..dia urut elly 2 jam...sangat2 puas hati ok..part2 yg tak pernah kene urut pun dia urut..serius..n bila elly bgtau yg peranakan elly belum diurut..terus dia buatkan..dia cakap...kita yang bersalin ceaser nie..rahim tak turun..cuma beralih je..so dia betulkan balik peranakan elly..masya Allah..sakitnye.. tp tahan je la..n lega dah terletak elok dah..

hihihi puas hati la kak lin tu..baru RM 60 je charge dia..hihihi nanti nak call dia lagi.. dia pun ada buat urut bersalin..adik isya nanti rasa nak bersalin kat kl je..so boleh la panggil dia..hihihi...



badan da rasa ringan semula dah kene urut..




9 comments:

Mrs Nageb said...

Tengkiu mama elly...sebab i pun desperado nak tkang uru yang leh dth rumah ni..sbbb sakit pinggang..huhuhuhuhuhu

mama syg said...

wah suke nyee dgr ststment nih..."dia pun ada buat urut bersalin..adik isya nanti rasa nak bersalin kat kl je..so boleh la panggil dia..hihihi..."

Pn. Zana said...

okeh.ada pun contact.boleh coll.:)

::zAsyikein:: said...

nk tryyyyy..sakit badan juga...dtg putrajaya tak?ehhehe

mamaelly said...

hihihi sma2 mrs nageb

mamaelly said...

mama syg..hihi suka kenape

mamaelly said...

zana..call la..kalau dia tanye cakap dapat dari za equine

mamaelly said...

kien..bleh kot tp dia akan charge transport la

sue_eila said...

Elly, tq yer atas info ni, terus sue save no phone tu hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...